Wat moet u doen bij cv-ketelproblemen

By 7 januari 2015 september 12th, 2017 Blogs

Uw CV-ketel geeft geen warmte af? U staat onder een koude douche? Heeft u problemen met uw centrale verwarming? Neem direct contact op met de loodgieter in uw plaats. De plaatselijke loodgieter kunt u bellen bij storing aan uw CV-ketel. Hij is snel aan uw adres en uw CV-ketelprobleem wordt direct opgelost.

Sluit een onderhoudscontract af met uw plaatselijke loodgieter

cv-ketel problemenHet is super vervelend wanneer het buiten koud is en uw verwarming doet het niet. Het is ook heel naar wanneer u een warme douche wilt nemen en er komt alleen koud water uit de kraan. Zo’n probleem kunt u beter maar meteen aanpakken door de loodgieter in te schakelen. De monteur is voor deze cv-ketelproblemen opgeleid en weet precies wat hij moet doen om uw probleem vakkundig op te lossen. Wist u dat uw CV-ketel minimaal eens per jaar onderhouden moet worden? Hij wordt dan schoongemaakt en er wordt gekeken naar onderdelen die vervangen moeten worden. Bij goed onderhoud zult u nauwelijks CV-ketelproblemen krijgen. Sluit daarom een onderhoudscontract af!

Bel bij CV-ketelproblemen dag en nacht

Het is nacht en u bibbert van de kou? U heeft nachtdienst en uw douche blijft maar koud? Bij ernstige CV-ketelproblemen belt u ook in de nacht uw plaatselijke loodgieter. In zo’n situatie is het bijzonder prettig dat uw loodgieter zo dichtbij zijn bedrijf heeft. Heeft u momenteel CV-ketelproblemen? Bel dan direct met de loodgieter in uw gemeente. U vindt de gegevens voor contact op de website.

Call Now ButtonBel ons direct