Wist je dat het loodgietersvak ontzettend veelzijdig is? Vraag dat maar aan de ervaren loodgieter in Hilversum! Die biedt namelijk service in de breedste zin van het woord. Veel mensen hebben wel een vaag idee van de taken van een loodgieter. Meestal denken ze dan aan de man die hun cv-ketel komt repareren of het leidingwerk van hun badkamer heeft aangelegd. Dat zijn inderdaad twee zaken die bij het takenpakket van een loodgieter horen. Maar er zijn veel meer werkzaamheden die een loodgieter voor je kan verzorgen. Deze variëren van het oplossen van een toiletontstopping tot het aansluiten van een fornuis.

 

Allround loodgieter in Hilversum

Het woord loodgieter is een samenvoeging van de woorden ‘lood’ en ‘gieten’. Vroeger was de loodgieter namelijk degene die stroken en pijpen maakte van vloeibaar lood, voor daken en leidingen in huizen. Tegenwoordig is een loodgieter een allround vakman. Hij is een expert in het plaatsen, installeren en repareren van verwarmingsinstallaties, sanitair, rioleringen en waterleidingen. Bij de bouw van een woning of bedrijfspand is een loodgieter daarom onmisbaar. Ook in bestaande woningen in Hilversum is de loodgieter af en toe hard nodig. Bij een lekkage bijvoorbeeld, of een verstopping van je leidingen.

 

Dit kan de loodgieter voor je doen!

Ben je bezig met de verbouwing van je badkamer of keuken? De loodgieter in Hilversum staat voor je klaar! Hij kan het leidingwerk verzorgen en je fonkelnieuwe sanitair plaatsen. Of je glimmende gasfornuis in je keuken aansluiten, zodat je heerlijk kunt gaan koken. Ook voor onverwachte situaties, die om directe actie vragen, doe je een beroep op de loodgieter in Hilversum. In geval van acute lekkage, hardnekkige verstoppingen en problemen met de cv-ketel, kan de loodgieter met spoed naar je toe komen. Hij gaat direct aan de slag en zorgt voor een vlotte oplossing. Een professionele loodgieter heeft een goede vakopleiding gehad en maakt gebruik van de beste materialen.

Call Now ButtonBel ons direct