Heeft u snel een professionele loodgieter nodig in Hilversum (24/7)?

Lekkage in Hilversum? Wij lossen het voor u op!

lekkage HilversumWanneer u last denkt te hebben van een lekkage in Hilversum en omgeving, dan kunt u onze loodgieters inschakelen voor het opsporen en verhelpen van de lekkage. Een lekkage kan nare gevolgen hebben! Denk aan houtrot in de houten constructies onder uw dakbedekking, of schimmelvormen op de muren en vloeren van uw woning. Het kost vaak al snel enkele weken tot zelfs enkele maanden, om de waterschade in huis volledig te kunnen herstellen. Reden genoeg om bij een lekkage in Hilversum direct hulp van een loodgieter in te schakelen! In sommige gevallen kunt u zelf ook al enkele stappen zetten om de kans op waterschade te verkleinen.

Zelf een lekkage in Hilversum verhelpen

Bij een lekkage in uw woning kunt u allereerst de hoofdkraan dichtdraaien, om te voorkomen dat er meer water uit uw leidingen of afvoer sijpelt. Vervolgens kunt u op zoek gaan naar de bron van de lekkage, om deze waar mogelijk zelf tijdelijk te verhelpen. De lekkage kan het gevolg zijn van speling tussen twee leidingstukken, beschadigde leidingen, of een afvoer die niet goed op uw sanitair aangesloten zit. Mocht u de bron van de lekkage in uw woning gevonden hebben, dan kunt u deze met een vochtige doek afdekken.

Tip: maak voldoende foto’s van de lekkage in huis! Deze foto’s kunt u gebruiken om een vergoeding voor het herstel van de lekkage aan te vragen bij uw verzekeraar.

Wat zijn de kosten van een lekkage in Hilversum?

U kunt u verzekeren tegen lekkage. Zit de lekkage bijvoorbeeld in de waterleiding, dan vallen de sloop- en herstelkosten van een muur binnen de verzekering. Het vervangen van de waterleiding zelf overigens vaak niet, tenzij expliciet aangegeven. Mocht u geen verzekering hebben tegen lekkage, dan kost het opsporen u gemiddeld ongeveer 150 euro. De hoogte van de kosten kan verschillen in grootte van de lekkage. Een kleine lekkage kan zich voordoen in de waterleidingen of verwarming. De kosten voor het verhelpen door de loodgieter liggen hiervoor laag. Een grote lekkage die duurder uitpakt zit als voorbeeld onder de douchebak. Deze moet worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd na het herstel. Hiervoor bent u de meeste tijd en dus kosten kwijt.

Hulp van een loodgieter bij lekkages in Hilversum

Het is sterk aan te raden om bij een lekkage in Hilversum een loodgieter in te schakelen, om de lekkage op te sporen. Ook wanneer u zelf voor een oplossing heeft gezorgd kan het slim zijn om een loodgieter naar uw oplossing te laten kijken. Zo weet u zeker dat de lekkage volledig verholpen is en een verdere waterschade voorkomen kan worden! Onze loodgieter in Hilversum beschikt over verschillende hulpmiddelen om de bron van een lekkage snel voor u te kunnen achterhalen en direct op te kunnen lossen.

Waarom kiest u ons?

Allround loodgietersbedrijf

Gericht op kwaliteit

Echte vakmannen

Altijd een passende oplossing

Keurmerken

24/7 bereikbaar