Heeft u snel een professionele loodgieter nodig in Hilversum (24/7)?

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik een loodgieter inschakelen?

Een loodgieter van Loodgieter Hilversum kunt u eigenlijk voor alle allround loodgieterswerkzaamheden inschakelen. De diensten worden altijd snel en vakkundig uitgevoerd tegen een betaalbare prijs. Of het nu gaat om een installaties, renovaties, onderhoud of andere loodgietersdiensten, zoals lekkages, verstoppingen, ontstoppen of leidingwerk, u kunt hiervoor altijd bij deze loodgieters terecht. De loodgieters streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor een zo laag mogelijk prijs. Zo zijn al onze vakmensen bestempeld met de VCA-certificering. Ze willen u altijd zo snel mogelijk van dienst en ook in de avonduren of weekenden zijn ze gewoon bereikbaar om een spoedklus uit te voeren.

Kan ik zelf een lekkage oplossen?

Het is niet eenvoudig om zelf een lekkage op te lossen. Daarnaast is het in de meeste gevallen zo dat wanneer u de lekkage heeft opgespoord, het niet eenvoudig is om het zelf op te lossen. Met name als er een lekkage in de muur is, vergt dit vakkundigheid. Zo voorkomt u onnodige kosten voor het onkundig repareren van de lekkage. Hiervoor zijn vakbekwame en ervaringsdeskundigen nodig zoals de loodgieters van Loodgieter van Veluwen. Gezien de vele jaren ervaring en verschillende omstandigheden waarin zij werken, kunnen ze ook bij u thuis de optimale oplossing vinden en uitvoeren, en zo de lekkage vaak al met spoed oplossen.

Is er een verschil tussen een loodgieter en een installatiebedrijf?

Ja, er is een verschil tussen loodgieters en installatiebedrijven. Een loodgieter kan bijvoorbeeld lekkages van daken of leidingwerk verhelpen, wat een installatiebedrijf vaak niet kan. Loodgieters zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Een installatiebedrijf daarentegen is weer gespecialiseerd op zijn eigen terrein, bijvoorbeeld het installeren van een Hvac- of Cv-ketel. Beiden hebben hun eigen vakbekwame gebied, en bepaalde specialiteiten. Let dus goed op wie u voor welke klus belt.

Is een verstopping te verhelpen?

Het is mogelijk dat een kleine verstopping van uw leidingen zelf te verhelpen is door de gemiddelde huis tuin en keuken ontstopper te verkrijgen bij de supermarkt. Let wel op dat dit vaak milieuvervuilende middelen zijn, en vaak niet de optimale oplossing behalen. Helpt dit niet? Dan staan de loodgieters van het Loodgieter van Veluwen voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Zodoende kunt u weer gerust gebruik van uw woning kunt maken. De vakmannen hebben veel ervaring in dit vakgebied en kunnen u perfect helpen voor een betaalbare prijs.

Wat zijn de tarieven voor klussen?

De tarieven die wij hanteren hangen sterk af van het type klus en de complexiteit. U kan voorstellen dat een simpele leiding vervangen minder kost dan bijvoorbeeld het installeren van sanitair. Voor een accurate prijsindicatie kunt u het best contact opnemen!

Welke tijden zijn jullie geopend?

Wij zijn maandag t/m zondag van 00:00 tot 23:59 geopend, 24/7 dus! U kunt altijd contact met ons opnemen en wij helpen u! Bij spoed kunt u contact opnemen met onze spoedservice!

Waarom kiest u ons?

Allround loodgietersbedrijf

Gericht op kwaliteit

Echte vakmannen

Altijd een passende oplossing

Keurmerken

24/7 bereikbaar