Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat het toilet een belangrijke functie heeft in het afvoeren van afval. Het is een intensief gebruikt apparaat en is dus best onderhevig aan verstoppingen. Bij normaal gebruik zullen er niet zo snel problemen ontstaan maar het kan goed fout gaan als het toilet wordt gebruikt als afvalemmer.

Grote boosdoener
Vooral tampons en maandverband maar ook vochtige toiletdoekjes kunnen verstoppingen en dus grote problemen veroorzaken. De vochtige toiletdoekjes zijn zeer populier en ook zeker handig en hygiënisch maar kunnen ook een grote boosdoener worden. De problemen ontstaan dat wat verder in het riool zodat het niet eenvoudig is op te lossen. In veel gevallen moeten er professionele bedrijven worden ingeschakeld om de verstoppingen op te lossen en daar kunnen hoge kosten mee gemoeid zijn.Voorkom verstoppingen Hilversum

Het pedaalemmertje
Het is zo gemakkelijk om een klein pedaalemmertje naast het toilet neer te zetten voor dit soort zaken. In het pedaalemmertje een plastic zak. Als die plastic zak vol is dan gaat die in de afvalcontainer. De vele soorten emmertjes kunnen het toilet zelfs verfraaien. Natuurlijk is deze oplossing hygiënisch en prettiger voor iedereen. Niets vervelender dan resten maandverband die blijven drijven in je toiletpot. Vervelend voor jezelf maar ook zeker erg vervelend voor je gasten. Het geeft ook een goede indruk voor je gasten als je aan dit soort dingen denkt.

Call Now ButtonBel ons direct