U twijfelt al een tijdje. U heeft absoluut een loodgieter nodig, maar aarzelt om iemand in te huren. Welke loodgieter is betrouwbaar en welke niet? Het laatste waar u op zit te wachten is een loodgieter die slecht werk levert. Hoe vindt u een betrouwbare loodgieter?

Kenmerken van een betrouwbare loodgieter

De beste manier om erachter te komen of iemand betrouwbaar is, zijn ervaringen van anderen. Vraag in uw omgeving rond of iemand een betrouwbare loodgieter kent. Doe daarnaast ook wat Loodgieterskeurmerkonderzoek op internet.
Het internet is een goede informatiebron. U vindt er niet alleen loodgieters, maar ook heel veel andere informatie.
Controleer of een loodgieter lid is van een branchevereniging. Brancheverenigingen stellen eisen aan het lidmaatschap. Een loodgieter die aangesloten is bij een branchevereniging zal dit meestal vermelden op zijn website.
Kijk ook of de adresgegevens van de loodgieter kloppen. Is er een telefoonnummer en is het bedrijf daarop bereikbaar? Is er ook een fysiek adres te vinden? Controleer of er veel klachten zijn over het bedrijf. Dit kan heel eenvoudig door in een zoekmachine klachten met daarachter de naam van het bedrijf in te voeren.
Alles gecontroleerd? Dan heeft u een betrouwbare loodgieter gevonden!

Call Now ButtonBel ons direct