Nu de herfst en winter weer voor de deur staan is het tijd om de verwarming aan te zetten en de warme truien uit de kast te halen. Zo voorkomt u dat u het koud krijgt tijdens de koude winterdagen! Om er zeker van te zijn dat de verwarming de hele winter zal blijven werken is het belangrijk om deze vlak voor de winter te laten onderhouden door onze ervaren loodgieters. Tijdens het onderhouden van de cv-ketel lopen we deze na op een beginnende slijtage of beschadigingen aan onderdelen van uw apparaat. Waar nodig zullen we de versleten onderdelen direct voor u vervangen om een cv-ketelstoring tegen te gaan.

Een alternatief voor het onderhouden van de cv-ketel is het vervangen van uw cv-ketel. Dit is onder meer interessant wanneer u momenteel gebruik maakt van een combinatie van een losse cv-ketel met een losse boiler.

Verschillende modellen combiketels

Tegenwoordig is het veel gebruikelijker om te kiezen voor een zogenaamde combiketel. Zoals de naam van dit apparaat al doet vermoeden combineert een combiketel de losse cv-ketel en losse boiler tot een nieuw apparaat. Zo hoeft u voortaan nog maar een apparaat te onderhouden en neemt uw energieverbruik behoorlijk af. Dit geldt in het bijzonder voor de hr-ketels, die bekend staan om hun hoge rendement. Of het vervangen van uw huidige cv-ketel ook voor u interessant kan zijn kunt u door onze loodgieter uit laten zoeken. Zij kunnen u een overzicht geven van de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft.

Wat te doen bij een cv-ketelstoring?

Mocht u tijdens de wintermaanden alsnog te maken krijgen met een cv-ketelstoring, dan kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. Onze spoedloodgieter komt zo snel mogelijk bij u langs om voor een passende oplossing te zorgen. U bereikt ons niet alleen op werkdagen, maar ook op de late avond en zelfs in het weekend.

Call Now ButtonBel ons direct