24/7 bereikbaar

Allround loodgietersbedrijf
Gericht op kwaliteit
Echte vakmannen
Altijd een passende oplossing
Loodgieterskeurmerk

Isolatie dak in Hilversum

Warme lucht stijgt op, vandaar dat dakisolatie erg belangrijk is en een grote bijdrage levert aan het binnenhouden van de warmte in huis. Een huis wat niet geïsoleerd is verliest ongeveer 30 procent van de warmte via het dak. Dat is een relatief groot deel, waarop u veel kunt besparen. Het laten aanbrengen van dakisolatie is dan ook raadzaam. Voor de isolatie van een dak in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw dak isoleren voor lager energieverbruik

isolatie dak hilversumEen geïsoleerd dak, zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en zorgt zo voor veel energiebesparing. De isolatie van uw dak verdient zichzelf dan ook terug op termijn. Om die reden is het laten aanbrengen van dakisolatie erg verstandig. Oud isolatiemateriaal isoleert vaak lang niet zo goed als de isolatiematerialen van tegenwoordig. Wanneer de isolatie van het dak bij u thuis verouderd is, kan het verstandig zijn om deze te laten vervangen door nieuwe isolatie. Dit kan veel voordeel opleveren. Onze isolatiemonteurs kennen de mogelijkheden op het gebied van isolatie bij daken. Zij kunnen u adviseren over dakisolatie en deze isolatie ook voor u aanbrengen.

Isolatiematerialen

Er zijn verschillende materialen die worden gebruikt voor de isolatie van gebouwen. De vier meest gebruikte zijn EPS, PUR, PIR en glaswol. Welke soort materiaal het meest geschikt is voor de dakisolatie bij u in huis of in uw bedrijfspand hangt af van verschillende factoren. Een schuin dak kan bijvoorbeeld anders geïsoleerd worden dan een plat dak. Onze isolatiemonteurs hebben kennis van de verschillende isolatiematerialen en zullen bij de isolatie van uw dak de isolatiematerialen uitzoeken die bij u het best zullen werken.